Telefon

06-30/952-4368

E-mail

gyogyitoter@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hét minden napján

Mi a GyógyítóTér? A Tér ami gyógyít.

Mi a Tér? A Tér az Univerzum, a Forrás, a Teremtő, az Isten, ki hogy szeretné nevezni.

Miért pont Gyógyító? Mert engem gyógyított. Gyógyított és megismertette velem magát pont akkor, amikor a legnagyobb szükségem volt rá. Nem voltam nagy beteg, legalább is nem volt róla tudomásom. Éppen tanultam egy technikát, aminek hatására elkezdett megnyílni a világ és varázslatosabbnál varázslatosabb dolgok történtek velem. Csodák. Aztán felháborodott az elme és a régmúlt betalált. Ezekre az átlagemberek nem emlékeznek. Bekapcsolatak a félelmek, hogy ez nem normális, ez nem lehet a valóság, majd megzuhantam. De a Tér segített és gyógyított. Megértette velem, hogy ezek csak ítéletek, önítéletek, sérülések, múltban rosszá tett dolgok, meg nem bocsátott energiák, generációs minták, amik elvágtak a Forrástól. Megértettem, hogy a test egészsége a lélek egészsége. „Ép testben ép lélek.”

A gyógyító Tér megmutatta, hogyan kell ezeket megtalálni, megérteni, feloldani, integrálni, gyógyítani. Fizikai szinten matériával, rezgéssel, energetikai és információs szinten oldásokkal, feltöltésekkel, esetenként dematerizálással.

A GyógyítóTér technika egy csatornázott tudás, amely segít kapcsolódni a Térrel, a Forrással, hogy megvalósítsd amiért jöttél.

Nagyon sok mindent hallok. Hallom az energiákat, az entitásokat, a Térben működő segítőket. A Forrás és a segítők adták át azt a tudást, amely által az elmém megszelídült és életem szinte minden pontján társam lett. Így tudott létre jönni a GyógyítóTér technika. Segítségével testi, lelki tünetek mögötti okokat gyógyítunk. Tanítjuk, hogy hogyan kapcsolódj a Térhez, hogyan használd és válj vele eggyé.


Itt a helyed, ha az életed valamely területén nem vagy flowban, áramlásban vagy megengedésben. Akkor is itt a helyed, ha testi vagy mentális tüneteid vannak.

Várunk téged is szeretettel, ha megfogott, ha hívást érzel, ha meg szeretnéd magad ismerni és gyógyítani, érezni hogy a Tér része vagy.