Telefon

06-30/952-4368

E-mail

gyogyitoter@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hét minden napján

Ez a kezelés több éves tapasztalat eredménye. Olyan, mintha egyszerre vennél részt pszichológusnál, pszi sebésznél, energiagyógyítónál, szellemgyógyásznál, kvantumgyógyítónál és tudati gyógyítónál.

Ezt a kezelést az univerzum így alkotta meg és adta át nekünk. Miért? Hogy hatékonyan és gyorsan tudj gyógyulni.

Azok, akik ezzel kezelnek, visszanyitották már velük született képességeik egy részét, így nem egy sablont követve kezelnek, hanem intuíciójukat, médiumi képességeiket használva segítenek. A szeretet hullámhosszán keresztül éreznek, érzékelnek, elérik a kezelt fél morfogenetikai mezejét. Látják, tudják, érzik, hogy mi vezetett idáig, mik a legnagyobb akadályok, mely elmeprogramok gátolják a felépülést, továbblépést. Ezeket oldják ki több szinten: tudatilag oldásterápiával, energetikailag a finom testekből. Segítenek és betöltik a helyes információkat, amelyre a szervezetnek szüksége van és feltöltik energiával, rezgéssel a finom testeket.

A fizikai testnek is megadják azokat a fizikai, materiális dolgokat, hogy az anyag az anyaggal is dolgozhasson a cél elérése érdekében. Egyénre szabottan, szükséges étrend módosítások, méregtelenítő szerek, gyógynövények, vitaminok, illóolajok, kristályok formájában.

Az egész kezelés nagyon kíméletes, nem zaklatja fel az elmét, tudatosan a tudatalattival dolgozik. Pár kezelés után elérkezel egy olyan tiszta energiaállapotba, erőbe, ahol már nem is lesz szükséged segítőre. Saját magad tisztán, elmeprogramok nélkül fogsz tekinteni arra a megfejlődni kívánt feladatra, amivel hozzánk érkeztél és tisztán látni fogod az utat magad előtt.