Telefon

06-30/952-4368

E-mail

gyogyitoter@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hét minden napján

Ha itt jársz, akkor az azt jelent, hogy kereső vagy.

Keresed az utad a gyógyuláshoz, a harmonikus élethez. Gyere, segítünk rátalálni arra, ami neked most a legnagyobb segítség. Mindenki számára adott a tér és az idő arra, hogy egészséges és boldog legyen. Szükség van arra, hogy higgy a gyógyulásodban, a változásban. Fontos, hogy meglegyen benned a szándék és a tettrekészség, hogy a hétköznapokban is tegyél a változásért. Ha ez megvan, a többit segítünk megtalálni, felismerni, gyógyulni.

A GyógyítóTér technika a problémád mögötti blokkok oldásával segít. Azok, akik ezzel a módszerrel kezelnek, visszanyitották velük született képességeik egy részét, így nem egy sablont követve kezelnek, hanem intuíciójukat, médiumi képességeiket használva segítenek. Megnézik a Térben, hol vannak azok a elakadások, amik miatt nem azt az életet éled amit szeretnél.

A kezelés során Segítőd látja, hallja, érzi, hogy mik a legnagyobb akadályok, mely elmeprogramok gátolják a felépülést, továbblépést. Ezeket oldja ki több szinten: tudatilag oldástechnikával, energetikailag a finom testekből. Betölti a helyes információkat, amelyre a szervezetnek szüksége van és feltölti energiával, rezgéssel a finom testeket.

Az élethelyzeted oka megtalálható a Térben. A probléma gyökere lehet előző életek döntéseiben, generációs mintában vagy a kollektív tudatban. A holt lelkek is befolyással lehetnek ránk, így van hogy az aura vagy tértisztítás is szükséges a találkozás alkalmával. Többdimenziós valóságban élünk, így hatnak ránk más tér- és idősíkok is. Kezelések során megnézzük mit rejt az Akasha krónikája.

Nálunk járt páciensek mondták:

„Folyamatos félelmek, pánikok és fóbiák uralták az életemet. Nem tudtam normálisan létezni. Bárhol és bármikor rám törhetettek a tünetek, megoldást orvosi úton és egyéb spirituális úton sem értem el. A GyógyítóTér technikával már az első kezelés után látványos életminőség javulás következezett be az életemben. Pár alkalom után, már csak a múlt része volt. Most a kezelések után 1 évvel járunk, azóta sem tértek vissza az életembe ezek a tünetek.”

„60 évig rettegtem a kígyóktól. Nem olvastam el egy újságot anélkül, hogy valaki át ne nézte volna előtte, hogy van-e benne kígyóról készült kép. Olyan boltba se tudtam bemenni, ahol játék kígyókat árultak. Teljesen lebénította az életemet. Már az első kezelés után olyan változásokat éltem meg, amiről álmodni se mertem korábban. A kezelések végére visszakaptam a szabadságomat, akár az unokáim játékkígyóival is tudok játszani, ha ők szeretnék.”

„Nem tudtam, mire számítsak a kezelésen, mert még soha nem vettem részt hasonlón. A kezelés során sok volt az aktív csend, ahol csak azt éreztem, hogy csökken a bennem lévő nehéz érzés súlya. Olyan volt mint egy varázslat, nem tudom mihez hasonlítani. Hálás vagyok az óriási változásért.”

Kapcsolódj velünk, hogy segíthessünk.

Miért válaszd a GyógyítóTér technikát?


Milyen problémákkal fordulhatsz hozzánk?

 • Fizikai, diagnosztizált betegség. (Nem a gyógyszerek, orvosi ellátás helyett, hanem mellette javasolt a kezelés.)
 • Betegség, amiről senki nem tudja, hogy mitől van, de tüneteid vannak.
 • Tünetek, amiket nem tudtak kimutatni orvosi műszerekkel, de te érzed, hogy valami nincs rendben.
 • Lelki problémák: magány, csalódottság, gyász, elégedetlenség, stb.
 • Bőrproblémák: ekcéma, pikkelysömör, pattanás, stb.
 • Fóbiák, pánikbetegségek
 • Étkezési zavarok, emésztési problémák
 • Intoleranciák és allergiák
 • Furcsa hangokat hallasz, látsz olyat amiket más nem, furának érzed magad.
 • Fáradt vagy, nincs energiád, kedvetlen és motiválatlan vagy.
 • Nehezen megy a gyermeknek a tanulás – mindent nehezen sajátít el vagy csak bizonyos tantárgyak okoznak problémát?
 • Magatartás és beilleszkedési problémák
 • Félelmek, agresszió, tettes-áldozat szerepek
 • Visszatértő problémák: „állandóan elhagynak”, „mindig kiközösítenek”, „balszerencsés vagyok”
 • A felsorolás a teljesség igénye nélkül, a leggyakoribb problémákat gyűjtötte össze.

A nagy problémák feloldásában gyorsabb és könnyebb, ha segítőhöz fordulsz, de életed átfogó változásához tanulj módszereket, hogy saját magad mesterévé válj.