Telefon

06-30/952-4368

E-mail

gyogyitoter@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hét minden napján

Ezeken az estéken gyógyító köröket tartunk, mindig a meghirdetett témában, melyet az elme csendjében, vezetetten feldolgozunk.

A tematikus gyógyító estről röviden

Rövid beszélgetéssel kezdünk, hogy ráhangolódjunk az aznapi témára, majd elkezdődik a vezetett program. Miután ellazítjuk a testet és elcsendesítjük az elmét, oldjuk a blokkokat, amik akadályozzák a vágyott állapot elérését.

Vezetett meditációban dolgozunk a tudatalattival. Nem baj ha elalszol, vagy ha elveszíted a fókuszt, a tudatalattid reagálni fog arra, amit behívok és oldok onnan.

Oldjuk a jelen és előző életek sérüléseit, minden ítéletet, önítéletet, nézőpontot, hitet, fogadalmat, szerződést, átkokat, kötéseket, visszaadjuk a generációból átvett energiamintákat, mindent amit a tudatalattid jelez.

Zárásként, újra éber állapotban, feldolgozzuk a megélt élményeket.

Érkezz kényelmes ruhában, a mindennapok rohanását hátra hagyva és készülj úgy, mintha egy kellemes relaxációs programra mennél. Minden találkozónk tele lesz megértésekkel és elengedésekkel. Te magad leszel a tanúja a gyógyulásodnak.

Ahhoz, hogy csatlakozni tudj, nem kell semmilyen előképzettség.

A program időtartama: 3 óra

Eszközök, amik segítik az oldásokat, mindig az aktuális témához választva a legmegfelelőbbet:

  • GyógyítóTér technikái
  • Meditáció
  • Tibeti hangtálak
  • Kristályok
  • Jambee
  • Sámándob
  • Transz tánc

Aktuális, 2024. évi programjainkat nézd meg a GyógyítóTér eseménynaptárában (gombra kattintva). Válaszd a GyógyítóTér események – Foglalok gombot. A foglalás ekkor még csak a programok áttekintésére vonatkozik, a szándékot a naptárban kiválasztott programra kattintva erősítheted meg.

Várunk szeretettel!