Telefon

06-30/952-4368

E-mail

gyogyitoter@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hét minden napján

Bőrproblémák: ekcéma, pikkelysömör, pattanásos bőr

„Gyerekkorom óta tartó ekcémám múlt el a kezelés hatására. Nagyon szigorú diéta és krémek használata mellett is csak elviselhető volt, de soha nem oldotta meg a problémát. A lelki ok oldásával néhány kezelés után újra bármit ehetek és bőröm olyan szép, amilyen soha nem volt előtte. Köszönöm!”

„Kislányom arcán, és testén több helyen ekcémás, pikkelysömörös foltok jelentek meg, ami nagyon gyorsan terjedt. Több orvoshoz is elvittem, mindenhol más diagnózist kaptam. Lélek oldalról megközelítve, a problémák gyökerét oldva néhány hét alatt rendbejött a bőre.”

„Kamasz gyermekem pattanásos bőre miatt jöttünk el GyógyítóTér kezelésre. Nagyon gyors változást tapasztaltunk. Amire emlékszem, hogy generációs minta volt az egyik fő ok, a másik egy hitrendszer, hogy a kamaszkor pattanásokkal jár. Nagyon érdekes, hogy mennyire hatott ezeknek az okoknak a megszüntetése.”

Csontok, izületek

„Lányomnál az elmúlt évek alatt többször tapasztaltunk, hogy látszólag minden ok nélkül kibicsaklott a bokája egy sima séta alatt is. A tünetek hónapokig fennálltak, majd hónapokra elmúltak. Több helyen is jártunk korábban a problémával. Amikor elmentünk egy GyógyítóTér kezelésre, és feloldódott a bicsaklás lelki oka, a napi többszöri bokabicsaklás pár napon belül teljesen megszűnt. Az ok az volt, hogy nem érezte stabilnak a talajt a lába alatt, ami előző életekből is eredt.”

„Hátfájásom megszüntetésére kerestem végleges megoldást, mert a kipbóbált módszerek csak átmeneti enyhülést hoztak. Éreztem, hogy sok feszültség van bennem, de nem kötöttem össze a hátfájással. Fantasztikus időutazás és önismereti aha élmények voltak a kezelés alatt. Köszönöm a gyógyulást és az élményt.”

Az oldal felöltés alatt.