Telefon

06-30/952-4368

E-mail

gyogyitoter@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hét minden napján

A gyerek érkezése nagy változásokat hoz egy pár életében. Ha a kezdeti bizonytalanság után, az áthangolódás nem megy zökkenőmentesen és negatív érzések jelennek meg, akkor az alap probléma mellett a negatív önértékelés is bekapcsol.  

Ha azt érzed, a gyerek elvette az életedet, nincs egy perced se magadra, a párodra, a barátaidra vagy nem vagy képes megfelelni az elvárásoknak – sajátod, párodé, szülőké, társadalomé, stb. -, akkor ennek több oka is lehet:

Generációs minta, amikor valaki a felmenőid közül ezt élte meg és te észrevétlenül átveszed az ő energiáját.

Megfelelési vágy (kényszer) a szüleidnek, párodnak, az általad elképzeld ideának.

Félsz, hogy kimaradsz, lemaradsz valamiről és szeretnél egy napba minden korábbi és jelenlegi programot, feladatot, érzést, élményt beleszorítani. Miért nehéz a „lemondás”?

Lehet egy olyan hitrendszered, hogy a gyerek születésével fel kell adnod a szabadságodat és ezt a „veszteség élményt” nehéz feldolgoznod.

Előfordulhat, hogy átérzed más anyák érzéseit, azonosítod magad a kollektív tudat ezen gondolatával.

Ha jelen életedben mereven ragaszkodsz korábbi szokásaidhoz, amit a gyerek mellett el kéne engedned, akkor ez erős feszültséget okoz és a gyerekben látod a probléma okát. Itt érdemes megnézni, hogy mi az oka annak, hogy nem tudsz rugalmasan változni az új helyzethez. Mitől félsz? Mit veszélyeztet, ha változol?

A GyógyítóTér technikával a kezelések során megnézzük, hogy mi a probléma gyökéroka, ami nem engedi, hogy a “vágyott állapot” valósággá váljon. A probléma leggyakrabban generációs mintából, előző életből, előző élet generációs mintájából, kollektív tudatból, átérzett gondolatból ered. Hogy a konkrét esetben mi áll a probléma mögött, azt egy találkozás alatt meg tudjuk nézni és oldjuk is a blokkokat.

A módszer egy alternatív lehetőség a probléma megoldására azok számára, akik nyitottak rá.

Várunk szerettel!

Ajánlott cikkek