Telefon

06-30/952-4368

E-mail

gyogyitoter@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hét minden napján

Az első hónapokban különösen nagy szükségük van a szülőknek az intuíciójukra, hogy megértsék a gyermek jelzéseit. 

A szülők, és kezdetben különösen az anya érzései befolyásolják a csecsemő hangulatát, hiedelmei hatással vannak a kicsivel való kapcsolódásra. 

Ha például az anya hitrendszere az, hogy a szoptatás nehéz és fájdalmas, ezt fogja megélni anélkül, hogy tudná mi okozza a problémát. Ez a hitrendszer jöhet generációs mintából, csoport tudatosságból vagy előző életekből.

A generációs minta szüleink, nagyszüleink vagy az általunk soha nem ismert őseink mintái – gondolatai, hitrendszerei, félelmei -, amit bekapcsol egy élethelyzet, mint például a gyermek születése. “A mi családunkban a nők nem tudnak szoptatni.”

A csoporttudatosság (kollektív tudat), a család, egy közösség, baráti társaság – emberek kisebb- nagyobb csoportja – általános vélekedése egy témáról. Ha a baráti körödben sok kisbaba született az utóbbi időben és mindenki a szoptatás nehézségéről beszél, azonosulhatsz vele. Ha tényként tekintesz erre a hitre, az a valóságoddá válik.

Az épp hogy megszületett gyermek is hozza az előző életek mintáit épp úgy mint a szülők. Ha görcs és pánik övezi a szoptatást azzal az érzéssel, hogy csak el ne fogyjon a tejem, ott egy olyan félelem is lehet, hogy korábban, amikor egy újszülött élete azon múlt, hogy van-e teje az anyának, a gyermek éhen halt. 

A GyógyítóTér techikával megnézzük, hogy az adott egyénnél hol – generációs mint, csoporttudat, előző élet, hitrendszerek, stb. – és milyen okok vannak a problémák mögött és ezeket oldjuk, elengedjük.

Ha szeretnél egyénre szabott problémamegoldást, gyere el egy konzultációra. Ha szeretnéd inkább elsajátítai a tudást, hogy önmagad segítőjévé tudjál válni, akkor tanuld meg a technikát a tanfolyamokon.

Várunk szeretettel!

Ajánlott cikkek