Telefon

06-30/952-4368

E-mail

gyogyitoter@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hét minden napján

Mindannyian több életen vagyunk túl és minden életből felhalmoztunk olyan tapasztalatokat és tanulságokat, amelyek hatással lehetnek jelenlegi életünkre. Olyan megoldatlan problémákat vagy mintákat hordozhatunk előző életünkből, amelyek befolyásolhatják jelenlegi mentális és érzelmi állapotunkat. Az előző életek feltárása révén mélyebben megérthetjük jelenlegi életünk kihívásait, és dolgozhatunk azok megoldásán.

A generációs minták egy másik tényező, amely hatással lehet életünkre. Bizonyos viselkedésmódok, hiedelmek és traumák nemzedékről nemzedékre öröklődhetnek és anélkül is befolyásolhatják viselkedésünket, gondolkodásunkat, hogy ennek tudatában lennénk. Ezek különféle módokon nyilvánulhatnak meg, például szorongás, depresszió vagy kapcsolati problémák. A minták azonosításával és oldásával megállíthatjuk a körforgást!

Fontos hozzátenni, hogy ezeket a mintákat társadalmi és kulturális tényezők is befolyásolhatják, mint például az adott kor csoporttudata.

A csoporttudat egyének közös tudatára utal, amelyet egy bizonyos csoportban tapasztalnak. Ez a csoport lehet egy család, egy baráti társaság, egy munkahelyi közösség vagy akár egy nemzet. A csoporttudatnak hatása lehet gondolkodásunkra, hitrendszerünkre, viselkedésünkre és érzelmi állapotunkra is.  Gyakran azonosulunk a csoporttal és ez befolyásolja az életük különböző területeit. 

Előző életek csoporttudatának is lehetnek hatásai jelent életünkre. 

A csoporttudatnak hatása lehet a generációs mintákra is. A generációs minták olyan szokások, viselkedésminták és értékrendek, amelyek egy adott családban általánosak. Ezek a minták öröklődhetnek és így hatással lehetnek életünkre. 

Fontos tudni, hogy nagyon sok pozitív, vágyainkat támogató mintát hozunk előző életeinkből, generációs mintáinkból vagy akár valamely csoporttudatból!

Ha azt tapasztaljuk, hogy vágyaink, céljaink nem válnak valóra, mert valami visszatart, visszahúz, akkor meg kell nézni, hogy mi akadályozza a nézőpontváltást, hogy a vágyott állapot valóssággá váljon. Mi az az energia, hitrendszer, ítélet, fogadalom ami akadályozza, hogy megtörténjen a változás? A GyógyítóTér technikával megnézzük, hol vannak az elakadások, blokkok és oldjuk azokat.

Ha segítségre van szükséged, keress minket bizalommal!

Lehetőséged van egyéni konzultációra jelentkezni vagy eljönni tanfolyamainkra, hogy saját magad segítőjévé válj. Jelentkezz itt.

Ajánlott cikkek