Telefon

06-30/952-4368

E-mail

gyogyitoter@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hét minden napján

Tudásomat gyermekeimnek, férjemnek, testben lévő és test nélküli tanítóimnak (legyen az földi vagy más dimenziós) köszönhetem. Nem tudom ezt másképp megfogalmazni, minthogy egyszer csak felébredtem. Lépésről-lépésre megmutatta nekem a létezés és a tudatos felettes énem, hogy teljesen más az ÉLET, mint amit addig hittem. Életem úgy alakult, hogy nem minden gyermekkori képességem záródott be, viszont túl messze mentem valódi önmagamtól, így segítőim visszaráztak az utamra. Természetben, természetközelien élek, vegyszermentesen táplálkozom, sok kémiai hatás alól mentesülök. Talán ez volt az első lépés, ami hozzásegített, hogy így vagyok most itt, ezzel a tudással.

Mit is jelent ez a tudás?

Valami olyasmit kell itt érteni, amihez olyan képek és fogalmak kapcsolhatók, mint: sámánok, boszorkányok, vajákos asszonyok….valójában semmi más nem történt velem, mint tudatosságra ébredtem, visszajöttek mai nyelven fogalmazva extraszensz képességeim és folyamatosan dolgozom rajta, hogy ezeket még tovább fejlesszem és újakat nyissak.

A tudatos Énemmel, a Teremtővel és más tudatos lényekkel dolgozom együtt, hogy mások segítségére lehessek. Én sem vagyok más, mint egy segítőd, aki kicsit megráz, tisztít, megjelenik amikor kell, és eltűnik majd az életedből, amikor már nincs rá szükséged. Lehetőséged lesz neked is isteni, teremtői tudatos ÉN-edhez kapcsolódni, hogy később már a tudatos teremtés útjára léphess, a felmerülő tudatalatti -lelki programjaidat fel tudd magad oldani. Segítek Neked, hogy rátalálj saját utadra, így ismét EGÉSZséges, boldog, harmonikus életet éljél, ugyanolyan boldog felszabadult lehess, mint gyermekként, de immáron tudatosan. Ehhez használok energia gyógyítást, tudati gyógyítást, lélekblokk oldást és egyéb technikákat. Van, hogy kombinálom ezeket mágnesgép terápiával, köpölyözéssel, Access Bars kezelésekkel.

Gyakorlatilag bármivel megkereshetsz.

Példák:

– Ismétlődő élethelyzetek oldása- amikor felismered, hogy már megint ugyanaz történik veled, de vajon miért?

– Betegségek kezelése. Egyre inkább ismert az a tény, hogy a betegségek hátterében bizony nem csak bacilusok és vírusok állhatnak, hanem van ott valami, ami miatt az egyén fogékony a betegségekre. Legyen az bármilyen betegség (folyamatos légúti panaszok, rendszeres felfázás, nem sikerül a baba, életminőség problémák stb.) a teremtői térből dolgozva, Akhasa-ból vett emlékeken, információkon keresztül eljuthatunk a gyökérokig, amit feloldunk, tisztítunk. A fizikai testet pedig energia kezelésekkel, színterápiával, illóolajokkal, kristályokkal információval erősítem. Igény szerint információs vizet is előállítok vagy éppen kenőcsöt készítek, amivel találkozásunk után is támogatni lehet a szervezet öngyógyító folyamatait. Tudvalevő, hogy a víz a leghatékonyabb médium három dimenziós világunkban információ bevitelre, hisz a szervezetünk több, mint 70%-a víz.

– Jöhetsz azért is, mert energiátlannak érzed magad, és töltődésre lenne szükséged. Ilyen esetben a csakrákat feltisztítjuk 100%-os állapotra, feloldjuk a csakrák működését akadályozó lelki elakadásokat. Aurát tisztítunk és harmonizálunk, a test öngyógyító folyamatait gátló blokkokat oldjuk. Ehhez adok még energia kezelést, aroma terápiát és színterápiát is alkalmazok.

– Kérhetsz segítséget otthonod harmonizálásához is. Itt nem lakberendezési tanácsot adok, hanem a házat tisztítom az ott maradt, ott lakó lelkektől, és az előző lakók ott hagyott energetikai lenyomatát tisztítom, hogy az otthon morfogenetikai mezeje olyan legyen, ami békét, szeretetet, nyugalmat áraszt.

– Érkezhetsz olyan problémával is, hogy úgy érzed elátkoztak, vagy rontás van rajtad, együtt azt is megoldjuk.

– …és még számtalan oka lehet annak, hogy találkozunk. Például, hogy érzékelsz, látsz, de félsz, érzed, hogy van benned valami több, de nem tudod kinyitni…ilyenkor már nem biztos, hogy “csak” kezelésre jössz el hozzám, hanem arra vágysz, hogy a tudásommal a te tudásodat, képességeidet kinyithasd, emlékezhess magadra. Arra, hogy miért is jöttél erre a Föld nevű bolygóra, mi a feladatod, amiért ide öltöttél testet.

Ajánlott cikkek