Telefon

06-30/952-4368

E-mail

gyogyitoter@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hét minden napján

Tanulási nehézségek

Andi (44)

„Fiamnak nehezen ment a történelem tanulás. Minden mással elboldogult, de ez a tantárgy valahogy nem ment neki. A kezelésen az derült ki, hogy egy előző életbeli tapasztalása az volt, hogy „veszélyes a tudás”, ez volt a fő ok. Egy alkalom elég volt ahhoz, hogy elmúljon a történelem tantárggyal kapcsolatos blokk. Hálás vagyok!”

Mónika (49)

„Felső tagozatos gyermekünk tanulási nehézségével fordultunk a GyógyítóTér technikához. Lányunknak kifejezetten egy tantárggyal gyűlt meg a gondja, nem tanárspecifikus volt, hanem maga a tantárgy nem feküdt a gyereknek. Egy alkalommal voltunk kezelésen, és azt vettük észre, hogy gyermekünk egyre kevesebb segítséget kér, és ezt a tantárgyat is képes egyedül, könnyedén elsajátítani.”

Fóbiák, pánikbetegségek

Péter (42)

Mikor Anitával és a GyógyítóTér technikával találkoztam, akkor még a technika nagyon gyerek cipőben járt, mégis nagyon hatásos volt. Az én életemet az agora fóbia keserítette meg mely folyamatos pánikot és félelmet váltott ki bennem, mikor nagy terekbe léptem. Ha ráadásul ott sokan is voltak, ez csak fokozódott. Ez igen megnehezítette az életem, mert még egy egyszerű bevásárlás is nehézkessé, a végén pedig lehetetlenné vált. Ez annyira elhatalmasodott, hogy nem egyszer fordult elő, hogy egy bevásárlás mentővel, vagy kórházzal zárult. Természetesen orvosi úton mindent végig jártam, de sajnos megoldásra nem találtam. A GyógyítóTér kezelés nem tartott hónapokig, idő közben meg is tanultam a technikát, és a jelenemnek ez már egyáltalán nem része, a gyógyszereket teljesen elhagytam, sőt, a megtanult tudás által, egyéb nehézségeimen is könnyedén tudok segíteni.

Hangok a fejben, öngyilkos gondolatok

Ildikó (17)

17 éves tiniként igen összezavarodtam, fejemben folyamatosan negatív gondolatok tömkelege dübörgött. Nehezen értettek meg, és én is másokat. Ez egy szélsőséges állapotba vitt el engem, és az öngyilkosságot fontolgattam. Szüleim rátaláltak erre a technikára, és már az első alkalom után nagyon nagy változás jött az életembe, olyan eszközöket mutatott meg nekem Anita, amivel el tudtam bánni a negatív gondolataimmal, és ura tudtam lenni életemnek. Ismét megtaláltam a boldogságot, depresszió nélkül élem mindennapjaim. Egyre jobban nyitok a mindennapokban, mind embertársaim, mind pedig képességeim irányába.

Alkohol és egyéb függőségek

Mentális zavarok, pszichiátriai esetek

Gyerekkori visszatérő betegségek

Veszekedő testvérek (kisgyermekek)

Az oldal feltöltés alatt.