Telefon

06-30/952-4368

E-mail

gyogyitoter@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hét minden napján

A gyerekek hajlamosak átvenni szüleik érzelmeit és hiedelmeit, ami jelentős hatással lehet viselkedésükre. A szülőktől átvett szorongás okozhat emésztési problémát, túlzott félénkséget, elhúzódó szobatisztaságot, szélsőséges hisztiket, hajtépést, körömrágást stb. 

A szülők gyermekkori félelmeit a gyermek újra átélheti, különösen, ha a szülő nem foglalkozott saját félelmeivel, szorongásaival. A gyermek átveheti ezeket az érzéseket és magáévá teheti őket, ami fokozott szorongáshoz és félelemhez vezet a gyermekben. 

A szülő szorongásának, félelmének és hitrendszerének negatív hatásai többféleképpen megnyilvánulhatnak, beleértve a gyermek viselkedését és egészségét is. 

Elengedhetetlen, hogy a szülők tisztában legyenek saját érzelmeikkel és hiedelmeikkel, valamint azzal, hogy ezek hogyan hatnak gyermekükre.

Szintén felmerülő probléma a szülőkben, hogy a gyerekek gyakran másképp érzékelik az őket körülvevő világot, beleértve a láthatatlan világ észlelésének képességét is. Nem ritka, hogy a kisgyermekek azt mondják, hogy olyan lényeket (pl. láthatatlan barát, elhunyt hozzátartozó) látnak vagy akár beszélnek is velük, amelyek általában nem láthatók a felnőttek számára. Ha a szülők szorongást vagy félelmet fejeznek ki ezekkel az élményekkel kapcsolatban, az negatívan befolyásolhatja a gyermek érzelmeit.

Fontos, hogy a szülők nyitottan közelítsék meg ezeket a helyzeteket, és megnyugtató módon reagáljanak. Ez sokszor nem könnyű, de fontos, hogy megértésre kerüljön a szülőben, hogy mit lát a gyerek, mert ha a szülő nyugodt, a gyerek is az lesz. Személyes konzultáción vagy/és tanfolyamon megtanítjuk erre a szülőket.

A GyógyítóTér techikával az intuíciónkra hallgatva, a láthatatlan térrel kommunikálunk, hogy a problémák mögött megbújó okokat oldjuk, elengedjük.

Ha szeretnéd megoldani problémáidat, jelentkezz kezelésre vagy tanuld meg a technikát a tanfolyamokon.

Várunk szeretettel!

Ajánlott cikkek