Telefon

06-30/952-4368

E-mail

gyogyitoter@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hét minden napján

A GyógyítóTér technikát használva minden problémánál azt vizsgáljuk, hogy milyen hatása van a múltnak, a különböző létsíkoknak vagy a minket körülvevő energiáknak. Minden érzés és gondolat energia!

A diszkalkulia, diszlexia, diszgráfia nem betegség és nem fogyatékosság, hanem az információfeldolgozás egyik módja. Fontos vele foglalkozni, mert iskolai kudarcokhoz vezethet, ezek sorozata pedig önértékelési problémákhoz.

Az ügyetlen mozgás vonatkozhat az apró mozgásokra, ami az írásnál, kézügyességet igénylő feladatoknál jön elő, vagy nagy mozgásokra, ami diszharmonikus mozgásnál figyelhető meg, mint például a futás vagy akár a járás.

A fő kérdés, amire mi a választ keressük: Mi blokkolja a “normál” készséget? 

  • Volt a generációban olyan, aki hasonló nehézséggel küzdött? Lehet, hogy az ő meg nem oldott problémáját vállalta át a gyerek?
  • Előző életeinek valamelyikében veszélybe sodorta magát azáltal, hogy kimagasló szinten írt, számolt vagy olvasott? Emiatt most a másik véglettel teszi biztonságossá a létezést?
  • Valami előnye származik abból, hogy lassabb vagy ügyetlenebb? Természetesen az előny oka valahol nagyon mélyen és nagyon a múltban keresendő.

Ezek a problémák nem csak gyerekeknél fordulhatnak elő! Ha felnőttként is ezek valamelyikével élsz, csak megtanultál kompenzálni, de ez extra erőfeszítést kíván tőled, akkor érdemes vele foglalkozni. Ebben az esetben nagyon erős bevésődések történtek már ebben az életben, így a változás nagy valószínűséggel nehezebb, mint gyermekkorban.

A fent leírtak a probléma megoldásának csak egy szelete, egy alternatív megközelítés! Nem helyettesíti és főleg nem bírálja vagy vizsgálja felül az adott probléma szakvéleményét és a gyakorlást!

Ajánlott cikkek