Telefon

06-30/952-4368

E-mail

gyogyitoter@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hét minden napján

Mi okozhat hirtelen személyiségváltozást?

A személyiségváltozás lehet pozitív és negatív is. Többnyire a negatív változások okát szoktuk kutatni, hogy meg tudjuk szüntetni.

A GyógyítóTér technikával vizsgálva az alábbi tényezők lehetnek a probléma mögött:

1. Egy esemény hatására megjelenik egy generációs minta.

Nem kell, hogy negatív esemény legyen, lehet hogy egy hétköznapi korszakváltás, például iskolakezdés, új sport, első szerelem, gyerek születése, bármi. A generációs minta valamelyik felmenő hitrendszere, gondolkodásmódja, tapasztalása amit épp úgy örökölni tudunk, mint a külső személyiségjegyeket. 

2. Bekapcsol egy karmakör.

Nem értjük, hogy egy gyerek vagy felnőtt miért vonzódik egy társasághoz, vagy miért van erős negatív vagy éppen pozítív kapcsolata valakivel (tanárral, baráttal, edzővel, kollégával, stb.). Ilyenkor előfordul, hogy egy karmikus kapcsolat vagy feladat megoldásra vár. Ha jelen életre ez a helyzet negatívan hat, akkor karmaoldással lehet segíteni. 

3. Olyan esemény történik, ami aktivál kisgyermekkori, fel nem oldott érzelmeket.

Ennek egyik példája, amikor egy páciens erős szorongással jelentkezett. A szorongásnak testi tüneti is voltak. Nem értette, hogy ő, aki mindig könnyed és laza volt, mitől lett erősen szorongó. A probléma mögött egy kisgyerekkori, ártatlannak tűnő esemény húzódott: 4-5 éves korában egyedül hagyták fél órára, ő nagyon félt, de nem beszélt róla, a szülei pedig nem feltételezték, mert nem látták rajta. Ez később, gyerekkorban nem okozott problémát. Iskolás korában szívesen maradt otthon pár órára egyedül, ezen a téren ez nem okozott elakadást. Már majdnem felnőtt volt a páciens, amikor az erős szorongás jelentkezett. Elég egy illat, egy hangulat, egy kép, bármi ami egy pillanatnyi helyzettel találkozik és váratlan változásokat indíthat el.

4. Átvesszük egy másik személy vagy csoport érzéseit, gondolkodását, energetikáját.

Ha sok időt töltünk valakivel, gyakran előfordul, hogy átvesszük a beszéd stílusát, a szófordulatait, fiataloknál akár az öltözködési stílust. Az is előfordulhat, hogy átvesszük a másik ember hitrendszerét, érzéseit, véleményét, félelmét. Nem azért mert beszélgetés közben elfogadtuk a másik nézőpontját. Észrevétlenül történik, hiszen az érzés vagy a gondolat energia, amire ha fogékonyak vagyunk, akkor a sajátunkká válik. Így hatnak a csoportenergiák is – például egy családban, óvodai csoportban, iskolai osztályban, baráti közösségben, egy vállalatnál, egy városban, országban. 

5. Dimenzió kapu, átjáró nyílik

Ritkán, de előfordul, hogy egy másik dimenzióból átjáró nyílik egy személyre. Ebben az esetben akár zavartságot vagy a korábbihoz képest merőben eltérő viselkedést is tapasztalhatunk.

6. Egy probléma sokáig megoldatlan marad és ezáltal bekapcsol előző életbeli vagy generációs minta.

Ez az egyik oka, hogy fontos foglalkozni a problémákkal. Ébernek kell lenni arra, ha gyermekünk szorong vagy valamit nem tud megoldani. Ha nincs meg a megoldás, de a gyerek látja az erőfeszítést, a szándékot, hogy segíteni szeretnénk, az már oldja a benne lévő rossz érzést. Ébernek kell lenni saját problémáinkra is! A “majd megoldódik”, rövid távon jó stratégia, illetve valóban nem kell bolhából elefántot csinálni, de fordítva se. A meg nem oldott problémák beindíthatnak egyéb, negatívan ható programokat a kisgyeremekkorból, generációs mintákból, előző életekből. Ilyenkor vagy megmagyarázhatatlanul felerősödik a negatív érzés, az előbb említett okok miatt, vagy az alap probléma bekapcsol egy nagyobb problémát. 

A GyógyítóTér kezelések alkalmával többek között azt nézzük meg, hogy a problémát a fent felsoroltak közül mi vagy mik okozzák.

A módszer egy alternatív lehetőség azok számára, akik nyitottak erre. A módszer nem terápia, nem diagnosztizál és szükség esetén nem helyettesíti az orvosi segítséget!

Ajánlott cikkek