Telefon

06-30/952-4368

E-mail

gyogyitoter@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hét minden napján

A kamaszkori függőségek (alkohol, drog, cigaretta, gépezés, stb.) mögött sok ok lehet. Ezek használatával a fiatalok kilépnek a megszokott valóságukból. Miért van erre szükségük? Milyen jó érzést élhetnek ott meg, amit a függőséget adó dolog nélkül nem? Kivé válhatnak ezek hatására?

Az érzések, amit ezek a függőségek általában adnak: lazaság, könnyedség, felszabadultság, nincs probléma, elfogadnak, valahová tartozás érzése, sikerélmény, stb.

Vajon miért tűnnek elérhetetlennek ezek a vágyott érzések bármikor máskor? 

A GyógyítóTér technikával azokat a blokkokat keressük, ahol ezek a vágyott érzések elakadtak.

Ezek lehetnek például: 

  • generációból átvett önértékelési problémák, 
  • elvárásból eredő feloldhatatlan feszültségek a jelen életből, 
  • csoporttudatból eredő hitrendszer „pia nélkül nincs buli”, 
  • előző életek fel nem oldott köre a függőséget illetően,
  • fogantatás körüli trauma, nem várt gyerek voltam, most sem kellek senkinek,
  • trauma gyerekkorban, nem találom a helyemet a világban.

Miután a blokkokat megtaláljuk, oldjuk és elengedjük azokat. Ezekről a felfedett akadályokról beszélünk is a találkozáskor, ami segíti a megértést, fejleszti az önismeretet.

Egy kamasz problémájában biztos hogy jelent vannak a szülők is, ezárt javasolni szoktuk a családi kezelést. A féltett titkokat tiszteletben tartjuk, de fontos tudni, hogy a családon belüli, főleg generációkon átívelő titkok ha kimondásra nem is kerülnek, valamilyen módon megmutatják magukat. Ezek negatív, feszültséggel teli energiák, így hatásuk is negatív! A titok elveszti az erejét ha kimondjuk és megtörténik a megbocsátás. Ez abba az esetben is működik, ha a titok eredeti gazdája már meghalt.

Ha felismerésre kerül a családtagok számára, hogy kinek mi a szerepe a másik életében, mi az ok, ami miatt jelen életben ezt a szereposztást választották, az elindíthat a családi energetikában egy pozitív változást, ami mindenki életére hat.

Van aki nehezen vagy egyáltalán nem tud beszélni a problémájáról. Miután a tudatalattival és a minket körülvevő energetikai térrel dolgozunk, ez nem akadályozza a kezelést!

Ha úgy érzed, a tudásunk segítségedre lehet, gyere el konzultációra vagy jelentkezz tanfolyamunkra.

Várunk szeretettel!

A módszer egy alternatív lehetőség a probléma megoldásához. Nem terápia és nem helyettesíti vagy bírálja felül az orvosi szakvéleményt!

Ajánlott cikkek