Telefon

06-30/952-4368

E-mail

gyogyitoter@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hét minden napján

A tanulási problémák nem minden esetben nehézségek, lehet, hogy csak rossz szokás.

Ha a szülő együtt tanult a gyerekkel kisiskolás korában és a gyerek hozzászokott ehhez, akkor előfordulhat, hogy még felsős korában is ott kell ülni mellette. Sokszor  a szülő gondolja úgy, hogy nélküle nem menne, a gyerek meg egyszerűen csak elhiszi. Ebben az esetben érdemes megnézni, hogy mik azok a generációs minták, szülői hitrendszerek, amik elhitetik anyával/apával, hogy ez igaz. Fontos vele foglalkozni!

Ha a gyereknek nehéz a tananyag elsajátítása vagy csak egy bizonyos tantárgy okoz problémát, akkor annak oka lehet az a hitrendszer, hogy a tudás veszélyes. Ez eredhet generációs traumából vagy előző élet tapasztalataiból is. Ennek felismerése és oldása egy 12 éves diáknál azonnali megoldást hozott!

Ha egy gyerek nem szereti valamelyik tantárgyat, lehet hogy nehezen jön ki a tanárral. Ebben az esetben érdemes megnézni a karmikus kapcsolatot kettőjük között. Nagyon erős hatást tud gyakorolni a karmikus kapcsolat két ember között. 

A figyelemzavar, az összpontosítás hiánya lehet hogy generációs minta, “örökölte” a gyerek valamelyik ősétől. Lehet e mögött is előző életben fel nem oldott esemény, de az is előfordulhat, hogy “valaki vagy valakik beszélnek a fejében”, emiatt nem tud figyelni. Hogy mit hall azon kívül, amit egy átlag ember hall, azt ki tudjuk deríteni egyetlen konzultáció alkalmával!

Ha számonkérésnél annyira izgul a gyerek, hogy az kihat az eredményére, mert leblokkol, elfelejt hirtelen mindent amit megtanult, akkor annak az is lehet az oka, hogy valójában nem is ő fél annyira a számonkéréstől, hanem átérzi mások érzését. Ő lehet, hogy csak kicsit izgul, ami még hajtóerő is lehet, de ami felerősíti az érzéseit és a problémát okozza, hogy átérzi a többi gyerek félelmét, ami összességében már bénító félelemmé tud nőni benne. Meg lehet tanítani, hogy csak magát érezze és ezzel eltűnik ez a probléma. Egyszerű technika és azonnali hatást lehet vele elérni.

Minden tanulási probléma más és más. A cikkben az eddigi tapasztalatainkat olvashattad. Ha úgy érzed, neked is tudunk segíteni a GyógyítóTér módszerével, keress meg minket.

Várunk szeretettel!

A módszer egy alternatív lehetőség a szülő és a gyermek számára. Nem diagnosztizál, nem helyettesíti a téma szakértőjének javaslatát!

Ajánlott cikkek