Telefon

06-30/952-4368

E-mail

gyogyitoter@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hét minden napján

Már észrevenni és bevallani sem könnyű, hogy az én gyerekem a játszótér „réme”! Az a szülő, aki ezt bevallja magának, már elindult a megoldás felé.

Ha elolvastál minden szakirodalmat, meghallgattál minden jó tanácsot és ki is próbáltad őket, következetes vagy és kitartó, mégsincs változás, akkor olvasd tovább, MI milyen megoldást kínálunk.

Az agresszív gyerek könnyen beazonosítható – elveszi a másik játékát, megtépi a haját, ellöki, stb. 

A nagyon félénk, félrehúzódó gyerek viselkedése mögött is állhat agrasszíó, de miután fél ettől az energiától, inkább a számára biztonságos “nem is létezem, nehogy üssek” viselkedést választja.

Mitől lesz ilyen a gyerek?  Mi irányítja ilyenkor a gyereket? 

A GyógyítóTér technikánál megnézzük, hogy van-e a viselkedés mögött generációs minta, vagy az előző életekből fakadó fel nem oldott energiák, amik aktíválódtak a gyerek viselkedésére adott reakciók következtében. 

Vajon mi volt a szülő, más felnőtt, nagytestvér, kortársak első reakciója, amikor elkezdődött ez a viselkedés? Ezek a reakciók be tudták indítani a múltbéli energiákat!

Amint megszüntetjük, feloldjuk a múltbéli energiát, az megszüntheti a problémás viselkedést a gyereknél. 

Ha csak egy bizonyos emberrel vagy egy bizonyos csoporthoz tartozó emberekkel agresszív, esetleg bizonyos helyszínek hozzák ki belőle ezt a viselkedést, akkor a karmikus szálat is érdemes megnézni és oldani.

Ha szeretnéd megtanulni a módszert, gyere el a tanfolyamokra.

Ha gyors segítségre van szükséged, gyere el egy egyéni konzultációra, ahol oldjuk a probléma mögött álló okot. 12 év alatt nem szükséges a gyereknek eljönni, elég, ha a szülő ott van.

Várunk szeretettel!

Ajánlott cikkek