Telefon

06-30/952-4368

E-mail

gyogyitoter@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hét minden napján

Mit csináljak, ha idegesít, hogy túl lassú vagy állandóan rendetlenséget csinál a gyerek?

Mit csináljak, ha megőrjít, hogy nem tudok úgy élni mint a gyerek születése előtt?

A gyermek érzelmeivel, viselkedésével szembeni türelmetlenség mögött számos ok állhat:

Generációs minta – Volt olyan a családban aki úgy viselkedett ahogy most te a gyermekeddel? Esetleg te is olyan gyerek voltál mint most ő és azokat a felnőtt reakciókat tapasztaltad, amit most te mutatsz?

Hitek, hitrendszerek – Generációs mintából, csopottudatból, előző életekből hozhatsz olyan hiteket, hitrendszereket, hogy például a gyerek óriási felelősség, elveszi minden időmet, ez egy életre szóló kötöttség, a gyerekért az életemet kell adnom. Ezeknek a nehéz érzéseknek, energiáknak az alapja a félelem, ami kiváltja a menekülési vágyat. 

Elme/Ego – “Nem úgy történnek a dolgok, ahogy ÉN akarom.” A gyermek születése próbára teszi az alkalmazkodó képességünket, a rugalmasságunkat. Fontos, hogy nézőpontot tudjunk váltani. Mindazok a múltbéli minták és események, amik befolyásolják, hogy itt és most a nézőpontváltás megtörténjen, törölhetőek az életedből!

Energiák – Egy lakás, egy ház idővel feltöltődik az ott élők energiájával és ez az energia észrevétlenül válik a részeddé. Bár nem a tiéd, mégis annak azonosítod. Lehet ez bármilyen érzés: düh, elégedetlenség, állandó veszekedés, stb. Természetesen igaz ez a pozitív energiákra is, de a problémák többnyire nem ezekből fakadnak.

Entitások – Holt lelkek is élhetnek ott ahol te vagy ha nem is élnek ott, keresik a számukra ismerős érzést, így ha te csak egy picit vagy türelmetlen, akkor ezt megérzi és rád csatlakozik. Ilyenkor a túlzott érzelem már nem is a sajátod!

Ha kényelmetlen, feszítő érzések vannak benned, azok sokszor nem is a te érzéseid, csak a sajátodnak véled őket.

Hogy a te problémád mögött pontosan mi áll, azt meg tudjuk nézni a GyógyítóTér technika segítségével. A kezelésen a problémák gyökérokát feloldjuk és elengedjük.

Ha szeretnéd te megoldani saját és családod problémáit, akkor gyerek el tanfolyamainkra, hogy átadhassuk hozzá a tudást.

Várunk szeretettel!

Ajánlott cikkek