Telefon

06-30/952-4368

E-mail

gyogyitoter@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hét minden napján

ADD, ADHD, Autizmus, stb.

Mi van, ha a figyelemhiány és a koncentrációs nehézségek mögött az áll, hogy a gyerek lát, hall, érez olyat is amit mi nem? Ha a túl sok ingert nem tudja szabályozni, nem tudja uralni, így nehéz neki arra figyelni amire kéne vagy amire szeretne?

Mindenki abból indul ki, hogy más is úgy érzékeli a világot, ahogy ő maga. Ezek a gyerekek frusztráltak attól, hogy nem értik, más hogy tud nyugodt és koncentrált lenni abban a helyzetben amiben ő van. A meg nem értettség és a káosz nem csoda hogy viselkedési problémákat eredményez.

Ha feltárjuk, hogy a probléma mögött extra képesség áll, amit megtanítunk a gyereknek használni és válaszokat kap a kérdéseire, akkor ez sokat segít az állapotán.

Ha van olyan terület, amiben a gyermek extrán tehetséges, míg az élet más területén le van maradva társaihoz képest, akkor érdemes megnézni, hogy milyen múltbéli esemény, energia van a tünetek mögött. A blokkokat lehet oldani!

Ha a gyerek nagyon zárkózott, nem kommunikál, akkor emögött lehetnek múltbéli fel nem oldott traumák, ahol rosszá tette magát egy eseményt követően. Ennek lehet az az oka, hogy az utat választja, hogy bezárja magát, mert az ő nézőpontjából ez jelenti a biztonságot.

Még egy fontos ismeret: nem csak más gyerek viheti a mi gyerekünket a rossz viselkedés irányába, hanem akár egy holt lélek is! Ha egy holt lelket szórakoztat a rosszalkodás, keres olyan gyereket, aki fogékony rá és “használja” őt erre.

A GyógyítóTér technika segítségével meg tudjuk nézni, hogy a gyermek tünetei mögött vannak-e generációs minták, előző életek programjai, lélekprogramok, stb. A viselkedés oka lehet eddig fel nem tárt extra sense képesség is!

A kezelésen tudjuk oldani a gyermek magatartása mögött rejlő programokat, az extra sense képességeket pedig mértékétől függően csendesíteni és megtanítani azokat irányítani.

A kezelés egy alternatív megoldást kínál a szülő és a gyermek számára. Nem terápia és nem helyettesíti az orvosi- vagy egyéb szakirányú kezelést, amennyiben arra szükség van!

Ajánlott cikkek