Telefon

06-30/952-4368

E-mail

gyogyitoter@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hét minden napján

A gyerekek általában félnek a sötétségtől, mert az ismeretlen és láthatatlan dolgoktól való félelem mélyen gyökerezik bennünk. 

Ez kihat a mindennapokra, a család nyugodt éjszakai pihenésére, hiszen sok kisgyerek emiatt nem mer egyedül elaludni, éjszaka egyedül kimenni wc-re vagy átmenni egy másik szobába.

Ha gyerekként te magad is féltél a sötéttől és számodra alap igazság az, hogy minden gyerek fél a sötétben, nagy valószínűséggel a te gyerekedre is igaz lesz. A gyerekek átveszik a szülők érzéseit, hiteit.

Előfordulhat, hogy nagyobb gyerekek szórakozásból ijesztgetik a kisebbeket, hogy “mumus lakik az ágy alatt” vagy esetleg hallották felnőttől, hogy “ha rossz vagy elvisz az ördög”. Aki mondja, nem gondolja komolyan, de a még fantáziavilágban élő kisgyerek igaznak véli.

Egy másik ok, amiért a gyerekek félnek a sötétségtől, az a láthatatlan lények, entitások. 

A kisgyerekek még nyitottak – minél kisebb, annál inkább – és látják, hallják az átlag felnőtt számára nem érzékelhető világot, például a holt lelkeket. Ha ezzel kapcsolatos kérdéseire csak legyintünk, kinevetjük, nem vesszük komolyan, akkor magára marad a kérdésével, amiből kialakulhat félelem, hosszabb távon pedig a képesség bezárása.

Ha hiszünk a gyereknek, de ismeretlen és félelmetes számunkra amit mond, akkor ezt látja és érzi rajtunk, így ő is félni fog, hiszen utánoz bennünket, ami teljesen természetes.

Ha felnőttként nem is látjuk amit ő, legyünk nyitottak arra amit mond. Lehetünk vele őszinték, hogy bár mi nem látjuk amiről beszél, elhisszük neki, mert vannak dolgok, amit anya/apa nem lát, de ő igen. 

Kezdjünk el beszélgetni vele erről: Mit látsz? Ki az akit látsz? Van neve? Szeretne tőled valamit? Csak látod vagy hallod is? Félsz tőle? Ha igen, miért? Szeretnéd, hogy elmenjen? Ha igen, kérd meg, hogy menjen el, mert ez a te szobád, itt te vagy a főnök. 

Nem az a célja a beszélgetésnek, hogy rávezessük, hogy féljen és küldje el aki ott van! Ez csak egy lehetőség, mint a fizikai síkon, hogy aki nem kedves, azt elküldheti, számít az ő akarata. Ez biztonságot ad a gyermek számára.

Fontos, hogy felnőttként maradjunk nyugodtak, bízzunk a gyerekben, mert az is erőt és hitet ad neki.

Ha ez egyedül nem megy, mert bármennyire is szeretnél nem félni, nem sikerül, akkor gyere el hozzánk egy GyógyítóTér kezelésre és segítünk! Oldjuk és elengedjük félelmeid okát és átadjuk neked azt a tudást, amivel segíteni tudod a gyermekedet.

Ha szeretnél többet tudni a téged körülvevő, a rád ható láthatatlan világról, a körülötted lévő energiákról, gyere el tanfolyamainkra, hogy átadhassuk a tudást.

Várunk szeretettel!

Ajánlott cikkek