Telefon

06-30/952-4368

E-mail

gyogyitoter@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hét minden napján

Szeret a gyereked óvodába járni? Ha nem, biztos keresed az okokat, hogy miért nem.

Talán úgy érzed tudod és keresed a megoldást, vagy bízol abban, hogy majd megoldódik valahogy.

A gyerekek könnyen átveszik szüleik érzelmeit! Vizsgáld meg a saját érzéseidet a gyerek óvodájával és a te óvodáskori emlékeiddel kapcsoaltban.

  • Te szerettél óvodába járni? Ha nem, miért nem? Kötődik valamilyen negatív esemény a te óvodás korodhoz? 
  • A gyermeked óvónője, dadusa neked szimpatikus? Vagy esetleg emlékeztet valakire akit te nem kedveltél? Van benned előítélet az oda járó gyerekekkel vagy az épülettel kapcsolatban?
  • Úgy érzed otthon lenne a legjobb helye, mert számára ott van elég szeretet és biztonság? Valójában nem is viszed szívesen óvodába?

Ha neked valami nem komfortos ezzel a témával kapcsolatban, az indítója lehet a “nem akarok óvodába menni” problémának.

A sok ok közül, ami miatt a kisgyerek nem érzi jól magát az óvodában, lehet az is, hogy ő érez olyan energiákat az óvodában, amik nem kényelmesek neki. Az óvodás korú gyerekek nagyon érzékenyek az őket körülvevő érzésekre, gondolatokra és minden egyéb energiára. 

  • Az épület mindig óvoda volt? Ha nem, mi volt előtte? Milyen energetikai lenyomatokat tárol az épület? Ha mindig óvoda volt, akkor is tárolja az évek, évtizedek alatt oda járó gyerekek, szülők, pedagógusok energetikáját és ebből létrejött az épületnek, területnek egy önálló egregorja, energetikai mintája, ami hat az ott tartózkodó emberekre. Mindenkinek egyéni az érzékenysége, ezért a hatás lehet különböző.
  • A gyermek átérzheti a csoportjába járó többi gyerek félelmét, aggodalmát is. Ez nem minden gyerekre igaz, de lehetnek olyan érzékeny gyerekek (felnőttek is), akik magukénak érzik más érzéseit és ha ő csak picit hiányolja a szüleit, de többen bár nem is beszélnek róla, de nagyon vágynak a szülők után, akkor a gyermekben nagyon erősen tud megjelenni ez az érzés.
  • A gyerekek gyakran – a felnőttek már ritkábban – érzékelik a láthatatlan világot, például a holt lelkeket. Ha egy gyerek érzékel, akkor nem az óvodában történik ez vele először, de lehet hogy akit ott lát, az megrémiszti őt. Ha beszél róla, a felnőttek csak legyintenek, hogy gyermeki fantázia, és ha félelem társul a látványhoz, nem kap megnyugtatást, megértést, hogy a félelme eltünhessen.
  • Ha azt tapasztalod, hogy valamelyik gyerekkel vagy pedagógussal nagyon nehezen jön ki a gyereked, akkor érdemes megnézni a karmikus kapcsolódást.

Hogy egy adott problémánál milyen generációs minta, átvett félelem, kollektív tudatból származó hitrendszer vagy karmikus kapcsolat áll, azt a GyógyítóTér technikával meg tudjuk nézni és fel tudjuk oldani. 

A módszer egy alternatív nézőpontot képvisel, a hasonlóan gondolkodó szülők számára.

Várunk szeretettel!

Ajánlott cikkek