Telefon

06-30/952-4368

E-mail

gyogyitoter@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hét minden napján

A munkahelyi stressz is egy diszharmonikus érzéssel kezdődik – szorongás, félelem, szeret-nem szeret érzések.

Fontos lenne megvizsgálni, hogy mi okozza a kényelmetlen érzést. Honnan ered? 

Nem az a lényeg, hogy azért van a rossz érzés, mert mindig kifutok a határidőből, mindig leszúr a főnököm, soha nem jó amit csinálok, már megint nem léptettek elő, mindenki engem piszkál, stb. 

Azt kell megnézni, hogy miért kerültem az adott helyzetbe. Az adott helyzet miért váltja ki belőlem a negatív érzést? 

Ha már több munkahelyed volt és azért váltottál, mert nem érezted jól magad, akkor mi a hasonlóság a különböző újrakezdések között?

Nem kell mindenáron maradni, de váltani sem feltétlenül. Hogy el tudd dönteni, melyik a jó döntés, meg kell nézni a probléma eredőjét. A döntéstől függetlenül fel kell oldani az adott probléma mögötti blokkokat, hogy az kioldódjon az életedből és ne ismételje önmagát.

A GyógyítóTér technikával abban tudunk neked segíteni, hogy feloldjuk a te vágyott állapotodat akadályozó tényezőket. Vágyott állapot ebben az esetben az a munkahely, ami számodra ideális. Ha nem ilyen a jelenlegi munkád, munkahelyed, annak vajon mi az oka? Ki az oka?

Példa: Több munkahelyem volt, de sehol nem jutottam egy bizonyos szint fölé. Akikkel együtt kezdtem, már mind felsővezető, nekem meg kell elégednem a középvezetői szinttel. 

  • Mi lehet ennek az oka? Félelem a sikertől.
  • Miért? Mert az felelősséggel jár.
  • Az miért baj? A túl nagy felelősség veszélyes.
  • Honnan ered ez a hitrendszer? Generációs minta. Egyik felmenőd halálát okozta az, hogy túl nagy felelősséget vett a vállára. Ezt örökítette utódaira, hogy megmentse őket.

Minden probléma mögött, a munkehelyi stressz és kudarc mögött is az alábbi okok állhatnak (példákkal):

  • Mit tapasztaltál kisgyerek korodban? Biztattak, dícsértek, megbíztak benned vagy ezek ellentéte?
  • Sajátodnak érzed a kollektív tudat azon vélekedését, hogy a munka fárasztó, unalmas és a főnöknek semmi nem jó?
  • Generációs minta hatására, gyakran váltogatod a munkahelyedet, mert állandó menekülésben vagy a veszély elől? Ez az elődöd élettapasztalata, amit te így jelenítesz meg saját életedben. 
  • Régmúlt életedben terhelhető és megbízható voltál, ezért túl sokat bíztak rád, ami negatívan hatott akkori életedre és megesküdtél, hogy soha többet ilyen életet. Ezért most a másik véglet jellemző rád, ami munkahelyi konfliktusokat eredményez.
  • Ha eddig nem volt jellemző a munkahelyi probléma az életedben, de most van valaki – főnök, kolléga, ügyfél – aki ellehetetleníti az életedet, akkor karmikus kapcsolat lehet a probléma gyökere. 

Egy kezdődő problémát könnyebb oldani, mert még nem vált annyira szövevényessé, mint egy évek, évtizedek óta fennálló helyzet, amikor a probléma a múltunk negatív emlékeit sorra bekapcsolva óriássá nő.

Minden esetben van megoldás és foglalkozni kell vele, mert magától ritkán oldódnak meg ezek a kényelmetlen helyzetek.

Ajánlott cikkek