Telefon

06-30/952-4368

E-mail

gyogyitoter@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hét minden napján

Vezetőként, tulajdonosként biztos fontos számodra az emberek közötti összhang. A csapaton belüli széthúzás a vállalat eredményét is negatívan befolyásolja.

Gondolkodtál már azon, hogy hogyan befolyásolhatja a cég sikerét a vezetők és a dolgozók hitrendszere, családi mintái, karmikus feladatai? Ebből a nézőpontból is lehet elemezni egy cég sikerét blokkoló tényezőket.

1. Melyik embernek milyen a saját munkájával kapcsolatos ítélete, nézőponta? Ha negatív, annak érdemes megnézni az okát és oldani azt. 

2. Mi a dolgozók egyéni véleménye a cégről és mi az általános vélekedés akár munkavállalói, akár ügyfél oldalról? Ha a válaszok a cégvezető, tulajdonos számára kedvezőtlen, akkor meg kell nézni, hogy mi ennek az oka. 

  • Mit próbál mutatni, tanítani a cégvezetőnek a vállalati környezet? Mit kéne meglátni a problémából? Mit mutat a tükör?
  • Milyen energiák vannak a vállalati egregorban (energiában), ami talán régen segítette a cég működését, de ma már korlátozza azt?
  • Vezetőváltás vagy egyéb nagy változás történt a cégnél, ami elindította a negatív eseményeket? Mi vagy ki vitte el a pozitív, illetve hozta a negatív változásokat? 
  •  Milyen energia – hitek, hitrendszerek, ítélkezések, harag, bánat, stb. – blokkolja az elvárt állapot megszületését?

3. A vállalat mint entitás. Egy cégnek is van “lénysége”, vágyhat valamire, amit ha nem kap meg, nem is működik a lehetséges maximumon.

4. A vezető(k) blokkoló hiterendszere menet közben is bekapcsolhat. Például eleinte gyorsan fejlődik a cég és van egy pont ahol minden igyekezet ellenére elfogy a lendület. Ezek mögött szinte biztos, hogy korlátozó hitrendszer húzódik, ami nem engedi a több bevételt, a nagyobb elismerést.

5. Egy projekt esetén például érdemes megnézni a résztvevők viszonyát a célhoz, a feladatokhoz. Fontos, hogy mindenki előre vigye a projektet, helyén érezze magát és azt adja amiben ő jó. Ha valakiben sok a korlátozó hitrendszer, azt fel kell oldani. Azt is érdemes megnézni, hogy mindenki azt a munkát végzi-e, amiben valóban a legjobb a projekt teljessége szempontjából. Előfordul, hogy valaki csak azért nem tudta eddig megmutatni, hogy miben lehetne nagyon jó, mert nem került helyzetbe. Vagy talán ő maga sem tud arról, hogy milyen tehetség szunnyad benne, amit múltbéli energia behúzásával aktiválni lehet. 

Hogy ki melyik feladatra a legjobb, arra rá lehet érezni. Ha az eredmény meglepő, akkor meg lehet nézni, hogy miért az adott illető került az adott feladat mellé. A válasz minden esetben megérkezik a térből. 

Az már kezd ismertté válni, hogy a fizikai betegséget és a lelki problémákat lehet gyógyítani az energetikai blokkok oldásával. Meg lehet nézni, hogy hol van az elakadás – gyerekkorban? generációs mintában? régmúlt életekben? kollektív tudatban?

Ugyanígy lehet oldani egy cég életében keletkező blokkokat is! Egyrészt jelen van a cégvezető és a cégnél dolgozó emberek egymásra gyakorolt hatása energetikailag (hitrendszerek, ítéletek, félelmek, stb.), másrészt a cégnek mint entitásnak az energetikáját is érdemes megvizsgálni.

Ha szeretnél többet tudni arról, hogy a te céged esetedben mi lenne a legjobb megoldás, keress minket bizalommal! Telefonszám: 06 30 95 24 368

Ajánlott cikkek