Telefon

06-30/952-4368

E-mail

gyogyitoter@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hét minden napján

Hol van az elakadás, ahol elhiszed, hogy hozzád nem áramolhat a pénz? 

Naponta hányszor fordul elő veled úgy, hogy észre se veszed, hogy korlátozod a feléd áramló bőséget?

Ki tudsz szállni a robot pilóta üzemmódból és észre tudod venni, le tudod állítani a negatív, blokkoló gondolatokat (energiákat)?

Legyél éber a korlátozó gondolataidra, hogy időben fel tudd ismerni és el tudd küldeni azokat. Szó szerint – miután nyakoncsípted a negatív gondolatot, engedd el – képzeld el, hogy elszáll, megsemmisül. Mik lehetnek ezek a korlátozó gondolatok: nincs elég, soha nem lesz, olyan csak másoknak van, hiába várom, már mindent megtettem, stb. Vedd észre, hogy miben bővelkedsz és állítsd meg a “nincs” gondolataidat. Ha nincs annyi pénzed, amennyit szeretnél, az egy pillanatnyi állapot. Fókuszálj arra ami van és legyél érte hálás. A hála nagyon magas energiájú érzés. 

Érdemes “hála naplót” vezetni, hogy emlékeztesd magad, hogy mennyi mindened van: egészséged, kerted, virágod, gyermeked, barátaid, szüleid, szerelmed, téged körülvevő természeti szépségek, egy finom ebéd, bármi. Ebből a listából azt vedd észre, ami neked van és ne azt, hogy “jó kis lista, csak nekem nincs is …” Ha mégis, akkor itt a pillanat, hogy felismerd és elküld a korlátozó hozzáállást.

El tudsz engedni minden energiát, ami akadályozza a könnyedséget? Engedd el!

A korlátozó gondolatok akadályozzák a teremtés, a manifesztálás sikerét is. Kirakod a térbe, hogy szeretnél egy új biciklit, autót, munkát, bármit. Ahogy telnek a napok, mindig variálsz, hogy mit is szeretnél, idővel egyre jobban akarod, már kevesebbel is beérnéd, csak valósuljon már meg. A vágyott dolog helyét idővel felváltja az elégedetlenség, az ítélkezés és újra a kudarc érzésével szembesülsz, hogy még teremteni sem tudsz. De tudsz! Mindenki tud. Minden ami körbevesz a te teremtésed! A gondolataid irányításával egyre ügyesebbé válhaszt a tudatos teremtés folyamatában, ami megadja neked mindazt, amit szeretnél. 

A korlátozó hitrendszereid eredhetnek például: 

  • Gyerekkorodból, attól függően, hogy milyen szülőkkel, milyen környezetben nőttél fel. 
  • Felmenőid átörökített tapasztalataiból.
  • Régmúlt életek traumáiból, fogadalmaiból.
  • Azonosulsz a kollektív tudat hiánytudatával.

Azért is fontos a tudatos gondolkodás – ahol nem engedsz be, a céljaidat romboló gondolatokat, érzéseket -, hogy ne mélyüljön el egy probléma. Ha túl régóta élsz a szűkösség energiájában, akkor nagy valószínűséggel már több helyről (gyerekkor, kollektív tudat, generációs minta, előző életek, stb.) bekapcsoltak a korlátozó hitrendszerek, amik az apró problémát óriássá növesztették.

A tudatos gondolkodás fejleszthető és nagyon fontos. Segít az önismeret útján, segít mások megértésében, nehéz helyzetek feloldásában, vágyaid valóra váltásában. Sok technika létezik, válaszd azt, ami hozzád a legközelebb áll.

A honlapunkon olvasható információk és blogbejegyzések is segítik a szemléletformálást. Ha tetszik a GyógyítóTér technika, keress minket bizalommal!

Ajánlott cikkek