Telefon

06-30/952-4368

E-mail

gyogyitoter@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hét minden napján

A test, a lélek, a szellem és az elme együttesen határozzák meg az életünket. A fizikai testünk és az ego az anyagi világhoz kötődik, míg a szellem és a lélek az örökkévalósághoz kapcsolódik. Az összes szempont fontos szerepet játszik az életünkben, és az egyensúly elérése lenne a cél.

A testünk egy adóvevő, egy visszajelző készülék. Az infromációval, amit közvetít, foglalkozni kell. Vegyük észre, ha negatív energiákat közvetít. Valójában ez nem nehéz, mert ha fáj valami, ha betegek vagyunk, ha lehangoltak, depressziósak vagyunk, ha nincs energiánk, akkor az mind azt jelzi, hogy túl sok negatív energát engedünk be. Minden energia! A gondolataink, az érzéseink és maga a test is.

Az elménket/egónkat a jelen életünk gyermekkori és generációs mintái programozzák. Az elme/ego nem ellenség, szükség van rá a földi síkon. A logikus gondolkodás, az akarat, a veszély észlelése és elhárítása fontos. A bizonygatás, a panaszkodás, annak fontossága, hogy igazunk legyen mind az elmének (egónak) fontos és már nem feltétlenül szolgálja életünket. A félelelm is az ego szülötte, ami sok esetben nem engedi, hogy úgy éljük az életünket, ahogy szeretnénk. Félünk szeretni, szeretve lenni, önmagunkat mutatni, vágyainkat megvalósítani, stb.

A szellem az örökkön-örökké tapasztaló. Céllal döntött amellett, hogy ismét a földi sík tapasztalását választja. A szellemünk mindig próbál minket abba az irányba „pofozgatni”, hogy az ő tervei megvalósuljanak. Minél jobban letérünk az ő általa kijelölt útról, annál erősebben akar majd minket visszalökdösni a helyes útra. Amikor azt érzed, hogy „nem vagyok az utamon”, annak ez az oka.

Viszont! Ha figyelünk az érzéseinkre és azt az utat járjuk, amit az intuíciónk súg, amiben jól érezzük magunkat, ha „megyek a vágyam után”, akkor az Univerzum minden lehetséges módon támogat bennünket, hogy segítsen beteljesíteni küldetését.

A lélek hordozza az összes olyan fogadalmat, ítéletet, önítéletet, amit nem oldottunk fel halálunkkor és tovább visszük, hogy ledolgozzuk egy következő élet alkalmával. Emiatt a karma vagy karmakör miatt dönt a szellem az újboli leszületés mellett.

A GyógyítóTér technikánál ennek a négyes fogatnak az egységére is figyelünk. Az előző életek, a generációs minták, a kollektív tudat hatásai mellett azt is vizsgáljuk, hogy vajon „egyetértésben” van-e a test-lélek-szellem-elme. Ha nem, az blokkolja a gyógyulást, a célok elérését.

Ha szeretnél többet megtudni a cikkben leírtakról, várunk szeretettel tanfolyamainkon. Ha segítségre van szükséged, gyere el hozzánk konzultációra.

Várunk szeretettel!

Ajánlott cikkek