Telefon

06-30/952-4368

E-mail

gyogyitoter@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hét minden napján

Gondolj néhány jó és néhány rossz emlékre. Miért pont ezekre emlékszel? Miért nem emlékszel múltad minden percére? Gondolkodtál már ezen? 

A tapasztalatok tárolódnak az emlékekben! Sokszor előfordul, hogy a cselekmény részleteit bár elfelejtjük idővel, az érzelmek – harag, szomorúság vagy éppen a boldogság – akár egész életünkben velünk maradnak.

A kellemes, jó érzésekkel semmi baj, sőt! A gond a fel nem oldott negatív érzés, ami egy energia, és mágnesként vonzza az őt erősítő hasonló energiákat. Aktíválódhatnak régmúlt életek energiái, generációs minták, fogékonyak lehetünk a kollektív tudat ezt támogató energiáira, illetve ha sokáig velünk van egy “hangulat”, az a személyiségünk részévé válik és meghatározza a környezetünket is.

Ha évek, évtizedek óta táplálsz egy érzelmet, akkor az az energia létre tud hozni egy entitást, egy lénységet, ami születése után már életben akar maradni, ami csak úgy lehet, hogy az őt létrehozó energia állandóan jelen van. Ez az oka sokszor, hogy egy érzéstől, gondolattól nehéz megszabadulni. Ebben az esetben az entitás akaratán kell felülkerekedni. Az entitást életben tarthatja egy eskü vagy fogadalom is. Ezek nagyon erős kötések! Ha ezeket oldjuk, akkor az “erő” kiszáll az entitásból, a negatív energia tömegből és feloldhatóvá válik. 

Az érzelem energia, nem lehet gondolati szinten feloldani. Ezért van az, hogy ha egy problémát sokszor elmesélsz, akkor az segít, hogy leengedd a gőzt, úgy tűnik, hogy feldolgoztad, mert kibeszélted magadból, de csak megunta az elméd és félrerakta. Egy hasonló eset a jövőben épp úgy ki fog hozni a sodrodból, amíg nem oldod fel a probléma gyökerét. Ha kerülöd azokat a helyzeteket, ahol ez az érzés előjöhet, az nem megoldás, csak a probléma szőnyeg alá söprése. Ha például valakire nagyon haragszol és kerülöd az illetőt vagy úgy csinálsz, mintha semmi bajod nem lenne vele, de közben belül szétvet a negatív energiák sokasága, az nem jó megoldás. Ha azt szeretnéd, hogy hasonló helyzetben soha többet ne érezd a haragot, fel kell oldanod az érzés gyökérokát. Ez kell ahhoz, hogy a negatív energia ne okozzon fizikai tünetet (betegséget, fájdalmat) és jól érezd magad a bőrödben.

Arra lettünk szocializálva, hogy a gondolatainkra és ne az érzéseinkre koncentráljunk. Az „érzelmek kimutatása a gyengeség jele”, a „férfi nem sír”, stb. Szuper hitrendszerek, amik arra jók, hogy az érzelmeket ne tanuljuk meg felismerni és kezelni. Az elfojtott érzelmek okozzák a betegségek nagy részét!

Már akkor foglalkozz az érzelmeiddel, amikor “kényelmetlenek”, de még elviselhetőek! Ezen a ponton könnyebb oldani az okot és visszatalálni a vágyott állapotba.

Sokat segít a meditáció, jóga, futás, tánc, bármi más, amibe bele tudsz feledkezni és magára tudod hagyni a problémát, hogy új valóságot teremts. Ha úgy érzed ez kevés és szeretnél segítséget kapni, keress minket bizalommal.

Várunk szeretettel!

A GyógyítótTér csapata: Anita, Anna, Zoli

Ajánlott cikkek