Telefon

06-30/952-4368

E-mail

gyogyitoter@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hét minden napján

Tapasztaltad már, hogy fáj a hátad, a vállad vagy a nyakad, ami masszírozás vagy nyújtó, lazító gyakorlatok hatására elmúlik, de a fájdalom idővel újra megjelenik?

Gondolkodtál azon, hogy mi húzza, feszíti az izmot, ami miatt az érzés visszatér?

Figyeld meg a testedet. Amikor feszült vagy, mert valami idegesít, aggaszt vagy bosszant, akkor képes vagy ellazultan pihenni? Elsőre úgy tűnhet, mintha az érzés csak a fejedben lenne, mert a gondolatokhoz kötöd az érzést, de ilyenkor az izomzatod is feszül.

A hosszú időn át fennálló feszült érzést mutatja meg a test, amikor fáj. Sok esetben annyira megszoktunk egy feszültséget – például munkahelyi stressz, párkapcsolati vagy anyagi nehézségek -, hogy már fel sem tűnik, nem kötjük hozzá a testünk jelzéseit. Ennek az lehet az oka, hogy a test sokáig tűr, csak hónapok vagy évek feszülése után kezd el fájni.

A testben jelen lévő fájdalom enyhítésére sokszor a leggyorsabb megoldás a masszázs, oszteopát kezelés vagy a nyújtó és lazító gyakorlatok. Viszont a fájdalom visszatérésének hatékony megszüntetését a feszültséget okozó élethelyzet felderítésével, és az ott talált érzés feloldásával lehet.

Gondolhatod azt, hogy de ki tudná megoldani az életed feszült helyzetét, amikor te magad sem tudod? Nem akarsz munkahelyet váltani, nem tudod a másik embert megváltoztatni, nem ismered a lottó nyerőszámait, akkor mi a megoldás?

A GyógyítóTér technika feltárja a testedben tárolt feszültség okát és oldani tudja azt akkor is, ha nem érzed a feszültséget a hétköznapjaidban, de jelez a tested.

Ha olyan okot vélsz a problémád mögött, amit még magadnak sem akarsz bevallani, hallani sem akarod, annyira mélyre temetted, mi ezt tiszteletben tartjuk. A kezelés alatt nem kell róla beszélni. A tudatalattidban rögzített emlékek, a testedben tárolt érzések szavak nélkül is feloldhatóak, ezáltal a visszatérő fájdalom megszűnik.

Ha kérdésed van, vagy szeretnél bejelentkezni hozzánk, keress minket bizalommal!

Ajánlott cikkek