Telefon

06-30/952-4368

E-mail

gyogyitoter@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hét minden napján

Testünk egy jelzőrendszer! A fizikai testen, testben megjelenő tünet egy jelzés, hogy kibillentünk az egyensúlyból.

Amit betegségnek, fájdalomnak hívunk, az valójában diszharmonikus energia a testben. Ha meditatív állapotba tudod hozni magad, akkor tudsz beszélni a testeddel, a fájdalmat mutató testrésszel. Hangolódj az adott szervre és kérdezd meg, hogy a tünettel mit akar üzenni neked. 

Minden energia. A test is, az érzelmek is, a gondolatok is. A diszharmonikus energia el tudja állítani a fizikai test egészséges működését. 

A harag, irigység, csalódottság, elégedetlenség és a többi negatív energia mögött a félelem van. Ez az energia romboló hatással van az életünkre, érzéseinkre, gondolatainkra, testi egészségünkre. Ha már a test jelez, akkor a probléma régebb óta jelen van, vagy egy esemény hatására beakapcsolt egy korábbi, fel nem oldott trauma.

Gyógyításnál meg kell nézni, hogy milyen negatív érzések, gondolatok, programok hozták létre a tüneteket, illetve van-e, ami fenntartja azt. A blokkok oldása feloldja a testben lévő feszültséget, segítve a gyógyulást.

Fontos megnézni, hogy rendelkezel-e az egészségtudatosság erényével az adott témakört nézve, mert ha nem, az blokkolja a gyógyulást. Erre a választ a tudatalatti adja meg!

Az egyén hitrendszerének függfénye, hogy mi kell neki a gyógyuláshoz. A hitrendszerünk határozza meg életünket, így testünk gyógyulását is. Az energetikai blokk oldása mellett ezért van néha szükség gyógynövény készítményre, aromaterápiára, homeopátiás szerekre, stb. A test az ezekben a készítményekben található információkat használja fel.

Az információkat felvihetjük például kristályokra vagy betölthetjük vízbe is.

A gyógyulást segítheti a fizikai test érintése is. Akár a simogatás, a masszázs vagy ha szükség van rá, a vázrendszer helyreigazítása. A hátfájás oka is gyakran érzelmi elakadás, amit lehet energetikailag kezelni, de van amikor gyorsabb a gyógyulás, ha a feszülő kötőszövetet fizikailag kilazítjuk, energetikailag pedig a kiváltó okot oldjuk, hogy megszüntessük a feszültség újbóli megjelenését. 

A GyógyítóTér technikával az energetikai blokkokat oldjuk. A technikáról megtudhatsz többet a blogbejegyzéseken keresztül és a honlapon található leírásokból.

Ha kérdésed van, írj nekünk vagy hívj telefonon.

A módszer egy alternatív lehetőség a betegség okának megértésében. Szükség esetén nem helyettesíti az orvosi diagnózist és ellátást.

Ajánlott cikkek