Telefon

06-30/952-4368

E-mail

gyogyitoter@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hét minden napján

Az általunk adott energiakezelés kifejezetten érdekes abból a szempontból, hogy intuíciónkat és a teremtő térrel való kapcsolatunkat használjuk ahhoz, hogy a páciensnek a lehető legnagyobb hozzájárulás legyen a jelenlétünk. Így nem csak egyféle energiakezelést tudunk adni, hanem egy kezelésen belül váltogatni tudjuk az energiakezeléseket.

Elengedhetetlen része az energiakezeléseknek, hogy a csakrák jól működjenek, így első lépésként az energia húzások után tudatilag kitisztítjuk/oldjuk azon lelki okokat, melyek a fő csakrák működését gátolják. Tisztítjuk a meridiánokon/nadákon akadályokat képező lelki okokat, hogy az energiák ezeken keresztül is szabadon áramoljanak.

Miközben a testhez tartozó energiatesteket pásztázzuk, kiszedjük azon információkat, amelyek nem az egészséget szolgálják, ott helyben oldásterápiát is alkalmazunk, majd feltöltjük a helyes információkkal.

Fontos számunkra, hogy a tiszta szeretet, a gyógyító fehér fény energiákkal dolgozva kezeljük a pácienseket,ha szükséges pszi sebészettel együtt.

Ahhoz, hogy a betegségek a fizikai testen ne tudjanak uralkodni, magas rezgésre kell áthangolni a pácienseinket. Minden általunk használt technikával ezt támogatjuk.