Telefon

06-30/952-4368

E-mail

gyogyitoter@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hét minden napján

Jogi Nyilatkozat:

Meskóné László Anita állapotfelmérése, konzultációi, előadásai és vizualizációs feladatai stb. nem minősülnek egészségügyi tevékenységnek vagy gyógyításnak (sem egészségügyi tanácsadásnak, sem egészségügyi terápiának, sem pszichoterápiának, sem egészségügyi gyógykezelésnek, sem egészségügyi gyógyításnak, sem egyéb gyógyászati tevékenységnek, sem alternatív gyógymódnak) Továbbá nem helyettesítik az orvost, a pszichológust, sem az orvosi, sem az egészségügyi és más pszichikai vagy pszichológiai kezelést, vagy bármilyen orvosi, egészségügyi gyógyászati előírást. Ne hagyja figyelmen kívül szakember tanácsát! A hanganyagok kizárólag tájékoztató jellegűek, a szerző nem vállal felelősséget a helytelen alkalmazásért, azok tartalmának félreértelmezéséért, illetve máshonnan megosztott információk felhasználásáért. Az előadások, a konzultációk és a vizualizációs játékok a szerző szellemi alkotásai, és mint ilyen védi őket a 1999. évi LXXVI. a szerzői jogról szóló törvény. A hanganyagok továbbadása nem engedélyezett semmilyen online felületen!

Az általam végzett tevékenységek semmilyen formában nem minősülnek egészségügyi tevékenységnek, gyógyításnak. Szolgáltatásaimat és hanganyagaimat mindenki saját felelősségére veszi igénybe.

Nyilatkozat:

Alulírott………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

született…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

szigsz.:…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

a.) kijelentem, hogy Meskóné László Anita kezelésére szabad akaratomból jöttem el és szabad akaratomból veszek részt. Meskóné László Anita az állapotfelmérés során tájékoztatott a kezelések korlátairól és lehetőségeiről.

b.) kijelentem, hogy kiskorú gyermekemet

név: ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

hoztam kezelésre és szülőként szabad akaratomból döntöttem a részvételről. Meskóné László Anita az állapotfelmérés során tájékoztatott a kezelések korlátairól és lehetőségeiről.

Kijelentem továbbá, hogy Meskóné László Anita elől egészségügyi állapotomat tekintve nem titkoltam el semmit, tájékoztattam meglévő betegségeimről, mindenfajta műtéti beavatkozásokról, amiken esetleg átestem és a gyógyszerekről melyeket állandó jelleggel vagy aktuálisan szedek.

Tata, ………………….év…………………….hó…………………….nap

…………………………………………..

aláírás