Telefon

06-30/952-4368

E-mail

gyogyitoter@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hét minden napján

Hozz változást az életedbe!

Ismerd meg önmagad és azt, hogy mi formált téged azzá aki vagy, és hogy válhatsz azzá aki lenni szeretnél. A Bázis tanfolyamon átadjuk neked az ehhez szükséges tudást és technikákat!

Kíváncsi vagy arra, hogy mit tárol a tudatalattid? Mi akadályoz abban, hogy azt az életet éld amire vágysz? Tanuld meg egy olyan eszköz használatát, amellyel kapcsolatot teremthetsz tudatalattiddal, hogy választ kapj a kérdéseidre.

Gondolkoztál már azon, hogy ki vagy Te? A Bázis tanfolyamon beszélünk arról, mit értünk test-lélek-szellem-elme egységén és hogy kapcsolódsz te mint egyén az Univerzum egészéhez. Tarts velünk és ismerd meg a helyedet a világban.

Felmerült már benned, hogy vajon melyik az a szó, amivel varázsolni tudsz? Amitől az elengedéseid valóban hatékonnyá válnak? Lehet, hogy nem is a szó a lényeg, hanem a mögöttes tartalom. Neked mit jelent a szó “elengedem”? A Bázis tanfolyamon rátalálhatsz a te varázs szavadra és feltöltheted azzal az energiával amivel hatékonnyá teszed azt.

Miért fordul az elő, hogy egyik pillanatról a másikra eltűnik az addigi jókedv, optimizmus, tettrekészség vagy lelkesedés? Mi indítja el a folyamatot amitől akár egy apróság is képes egyik pillanatról a másikra romba dönteni az előző pillanatot? Mi van emögött?  Generációs minták, félelmek, traumák, kisgyermekkorunk és egész eddigi életünk tapasztalata. De mi van a tapasztalataink mögött? A Bázis tanfolyamon ismerd meg a te személyes történetedet!

Gondolkodtál már azon, hogy a magadról vagy másról alkotott véleményed, illetve amit a világról gondolsz, az a sajátod-e egyáltalán? Mi van akkor, ha a gondolatok, az érzések, amik akár már a személyiséged részévé is váltak, valójában valaki másé?

A GyógyítóTér Bázis tanfolyamán ezekről fogunk részletesen beszélni, és mindenki megtudhatja, hogy az ő esetében honnan erednek az érzések vagy gondolatok amin szeretne változtatni. A beazonosítást követően, különböző technikák elsajátítása után, mindent a helyére illesztünk. Tarts velünk Te is, hogy könnyebbé váljanak a mindennapok.

Ha maradtak benned megválaszolatlan kérdések a tanfolyammal kapcsolatban, írj nekünk emailt a gyogyitoter@gmail.com címre.

JELENTKEZEM a Bázis tanfolyamra