Telefon

06-30/952-4368

E-mail

gyogyitoter@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hét minden napján

Mit ad neked a Tanfolyam Plusz?

Egyénileg és kisebb csoportokat alakítva minden résztvevő az élete nagy akadályát jelentő témán dolgozik a tanfolyam időtartama alatt. Minden tudás amit átadunk, és minden gyakorlat amit akár egyénileg, akár csoportosan végzünk, a gyógyulást, a változást támogatja. Hárman – Anita, Zoli, Anna -, csapatként állunk melletted, folyamatos jelenléttel! Nem tudsz lemaradni, leszakadni. Ha benned van az elhatározás, hogy tenni akarsz a változásért, mi támogatunk ebben tudásunkkal és eszközeinkkel.

Miben más a Tanfolyam Plusz?

Havonta egyszer találkozunk személyesen a tanfolyami napokon, ahol PLUSZ technikákat, csoport gyakorlatokat hozunk, hogy oldódjanak az akadályok, blokkok, amik a tüneteidet, problémáidat okozzák. PLUSZ, két tanfolyami nap között, részt veszel egy egyéni konzultáción, ahol csak rád irányul egy profi Segítő figyelme.

Mi garantálja a sikert?

 • Egy működő, bizonyított módszer, a GyógyítóTér technika.
 • Egyéni konzultáció profi Segítőkkel minden hónapban.
 • Csoportos tudásátadás, rengeteg gyakorlással, oldással havonta egyszer.
 • Vezetett meditációk és blokkoldó gyakorlatok.
 • Zárt facebook csoport tagság, extra információkkal.
 • Hosszú, 9 hónapig tartó együttműködés egy profi csapattal.

Téged várunk a csoportban, ha:

 • Szeretnél érezhető változást az életedben.
 • Arra vágysz, hogy kiegyensúlyozott és egészséges legyél.
 • Fejlődni szeretnél önismeretben és tudatossá válni életed minden területén.
 • Kíváncsi vagy és nyitott a téged körülvevő világra.
 • Szeretnéd tudni, mi tenne boldoggá, mi az életfeladatod.
 • Készen állsz, hogy tegyél a változásért.

Mit adunk Neked a 9 hónap alatt?

A tudásátadás személyesen, kis létszámú csoportokban történik. Havonta egyszer találkozunk, amikor 8 órát töltünk együtt tanulással és gyakorlással. A csoport erőt ad és támogatást. 

Két tanfolyami nap között – havonta egyszer – lehetőséged van egy egyéni konzultáción részt venni, melynek időtartama 1,5 óra. A legnagyobb blokkok oldásában profi mentorod fog segíteni.

Tagja leszel egy zárt facebook csoportnak, ahol megosztunk veled olyan információkat, amik támogatnak a haladásban.


A Tanfolyam Plusz csapata

Meskóné Anita, Kretler Zoltán és Szabados Anna vezet végig a folyamatokon. Anita a médium, aki lecsatornázta a módszert és átadja neked a tudását. Anna és Zoltán már két éve Anita mellett segítik a csoportok résztvevőit és vezetnek konzultációkat a technika segítségével.

A tudásátadás során megismered a mindannyiunkat körülvevő energiákat, a döntéseid és jelenlegi élethelyzeted mozgatórugóit. Megtanulsz csatlakozni a Térhez/Univerzumhoz/Istenhez/Egyhez, az elnevezések ugyanazt jelentik, használd azt ami neked a Mindenséget jelenti. A tudás segítségedre lesz, hogy kezedbe vedd életed irányítását azáltal, hogy megtanulod a blokkok oldását. A gyakorlás során finomodni és nyílni fognak a képességeid. Te is megélheted a varázslatot, amiről eddig talán csak álmodtál.

A Tanfolyam Plusz-ban a következő tanfolyami anyagok szerepelnek:

GyógyítóTér I. + GyógyítóTér II. + GyógyítóTér III.

Az egyéni kezelés során Segítőd feltárja és oldja a vágyaid elérését blokkoló érzéseket, gondolatokat (energiákat), amik lehetnek generációs minták; régmúlt életek hitrendszerei, félelmei; gyerekkori traumák és még sok minden más. Mindezekre te is képes leszel, hiszen a cél az, hogy saját magad segítőjévé válj!

A változáshoz fontos, hogy a megoldást ne kívülről várd. Meg kell változtatni a gondolkodásodat ahhoz, hogy változzon az életed. Ebben segítünk az elhangzó elméleti tudással és a sok gyakorlással. Az egyéni kezeléseken abban támogatnak a profi Segítők, hogy a változás folyamata gyorsabb legyen.