Telefon

06-30/952-4368

E-mail

gyogyitoter@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hét minden napján

Az elmúlt három évben 5 alkalommal kísértük végig 9 hónapon át a csoportok résztvevőit az alapoktól a csodálatos változásokig. Mindenki más célokkal érkezik. Van akit vonz az „ismeretlen világ”, szeretne többet tudni az univerzum energiáiról. Van aki szeretné megérteni hol van a helye a világban, mi formálta őt azzá aki most és hogy tud ezen változtatni. Van akinek szuper képességi vannak – a Térben lát, hall, érzékel – és szeretné tudatosan használni azokat, vagy tudatában sincs a képességeinek, de ez áll a disszharmonikus érzései mögött. Van aki a testi vagy mentális egészségét akarja támogatni azáltal, hogy a tanultakat az élete részévé teszi.

Nagyon sok tapasztalatot szereztünk az elmúlt évek alatt az előbb említett 9 hónapos tanfolyamokon, az ezekkel párhuzamosan futó mini kurzusokon és a nyári táborunkon. Ezek a tapasztalatok, a számtalan konzultáció és a személyes fejlődésünket szolgáló önmunka során a Tér tovább tanított minket.

A megérkezett tudást és a tapasztalatokat összegyúrva kibővítettük és átstruktúráltuk a tanfolyamokat. A tatai bázis megmaradt, de országszerte tartunk tanfolyamokat, miután – Anita, Anna és Zoli – már nem csak együtt, hanem külön is tartunk tanfolyamokat az új tematika szerint.

Ha kíváncsi vagy a régi struktúrára, mert korábban nálunk tanultál és szeretnéd beilleszteni tudásodat az út felépítésbe, hogy lásd, honnan érdemes folytatnod, vagy csak kíváncsi vagy arra, hogy mi volt régen, akkor olvasd el a „Korábbi tanofolyamok” alatti felosztást. Ha már az új, most futó tanfolyamok érdekelnek, akkor „Tanfolyamok” alatt találod meg a BÁZIS, ALAP-ELME, HALADÓ-LÉLEK, HALADÓ-TEST, HALADÓ-SZELLEM ÉS HALADÓ EXTRA tanfolyamokat.