Telefon

06-30/952-4368

E-mail

gyogyitoter@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hét minden napján

Ha hozzám érkezel bármilyen elakadásod is legyen, előbb vagy utóbb bele fogunk ütközni ebbe a témakörbe. Miért is? Mert érkezel hozzám egy nehézséggel, amihez segítséget kérsz. Hogy annak hol lesz a gyökere, azt előre nem tudhatjuk. Lehet, hogy az adott akadályod jelen életben átvett szülőkön keresztül érkező energiaminta, de lehet, hogy egy fel nem oldott, meg nem bocsátott energia a szülők irányába. Lehet, hogy az elakadásod mélyebb gyökerű és túlmutat a jelen életeden. Az előző életedben volt egy le nem zárt, meg nem bocsátott esemény, ahol a másik féllel kapcsolatban még ki nem egyenlített, meg nem bocsátott energia (program) van. De itt nincs vége, mert szóba jöhetnek párhuzamos életek, átkok, démonok, vagy egyéb entitások is, amelyekkel meg kell fejlődnöd valamit. Ezen esetekben entitás kommunikációt használok, annak függvényében, hogy mennyire kell tudnod, megértened az eseményt. Ez gyakorlatilag nem több vagy nem más, mint a telepatikus kommunikáció, csak épp nem emberrel vagy állattal, hanem esetleg nem élő személlyel.

Abban az esetben, ha ez a kezelés közben merül fel, szívesen megteszem és használom a rendelkezésemre álló eszközöket, azonban szellemidézést és hasonló dolgokat nem vállalok.

Akkor, ha elhunyt valamelyik szeretted és úgy érzed, hogy meg nem bocsátott, fel nem oldott energia van köztetek, abban szívesen segítek, de ne kérd tőlem, hogy lépjek kapcsolatba a szereteddel, mert meg szeretnél vele dolgokat beszélni.