Telefon

06-30/952-4368

E-mail

gyogyitoter@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hét minden napján

Ne feledd a tanulás mulatság. Azért jöttünk, hogy tapasztaljunk. Tapasztald meg az életedben azt, amire a legjobban vágysz.

Minden ember akit megkérdeztem, a szeretetre és a boldogságra vágyik. Tedd a tapasztalásaid középpontjába ezeket.

Minden nap, amikor este lefekszel, vizsgáld meg, hogy hányszor érezted ennek az ellenpólusát. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy azt a szituációt, ahol nem a szeretetet éltem meg, hogyan tudnám én magam az én szerepemet abban a szituációban úgy megváltoztatni, hogy azt éljem meg benne én is és a másik is.

Programozd fel magadnak. Vizsgáld meg, játszd le az eseményt újra és újra, mindig más reakcióval. A változás indítója te legyél. Ne mástól várd a változást. Játszd el a szituációt úgy, hogy mi mást reagálhattál volna rá TE magad. Nézd meg, hogy melyik szituáció az amelyik örömmel és boldogsággal tölt el. Melyikben éled meg te magad és a másik is a szeretetet. Ha megtaláltad a tökéleteset, akkor játszd el a szituációt minden nap egészen addig, amíg úgy érzed, hogy ezt meg kell tenned. Ezzel tanítod meg az elmédnek, hogy felismerje időben a visszatérő tanítást és így megteremtse, hogy új útra léphess. Könnyű lesz a felismerés, hiszen már az egodnak is megtanítottad, hogy a következő hasonló szituációban hogyan kell reagálnia. Már csak be kell lépned az új valóságodba.

Vizsgáld meg, hogy hány olyan esemény volt a mai nap, amikor a szeretetet, boldogságot tapasztaltad meg. Éld át újra és újra. Hagyd, hogy átjárjon és elárasszon ez az érzés. Töltsd fel magad ezzel a szeretettel. Ezzel megteremted, hogy pozitív rezgéssel rakod le pihenni a tested. Ezen a rezgésszinten az öngyógyító folyamatok sokkal aktívabbak tudnak lenni.

Ajánlott cikkek